Andrea Jovell välkommet tillskott på Greatness PR

Andrea Jovell välkommet tillskott på Greatness PR

Nu inleder Greatness PR ett nära samarbete med Andrea Jovell, seniorkonsult och föreläsare i kommunikation och företagskultur.

– Andreas erfarenhet av att implementera varumärken i stora företag inifrån och ut gör vårt helhetserbjudande mer intressant för nya kundgrupper. Vi har dessutom väldigt trevligt ihop så det ska bli kul att arbeta tillsammans, säger Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR.

Andrea Jovell arbetar med att utveckla företagskulturer och värderingsstyrda organisationer. Hon har varit vd och drivit egna bolag såsom Begriplig PR och Vidunderlig kommunikationsbyrå samt tidigare engagerad i politiken.

Samarbetet påbörjades i september 2017. Andrea antar titeln associerad seniorkonsult på Greatness PR med fokus på intern kommunikation, företagskultur och public affairs.

– Greatness PR står stadigt med ett tydligt samhällsengagemang, bland annat genom Almedalsstipendiet som delas ut varje år. Många företag och organisationer kan bli mycket bättre på att identifiera sina samhällsengagemang och kommunicera dem tillsammans med både medarbetare och kunder, att lyckas med det är ett signum för Greatness PR, säger Andrea Jovell, associerad seniorkonsult.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg