BRIS får årets helggåva från Greatness PR - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

BRIS får årets helggåva från Greatness PR

Trevliga helger önskas alla! Årets pandemi har slagit hårt mot många människor i världen, så även flera i vårt eget samhälle. Varje dag, även på julafton, hör barn av sig till Bris och berättar om ensamhet, våld och övergrepp. Därför väljer Greatness PR att som helggåva 2020 skänka pengar till barnrättsorganisationen Bris så att utsatta barn i Sverige kan få en livlina och hjälp över helgerna.

Så här sammanfattar Bris själva:

”Pandemin har gjort avtryck i allas liv, inte minst hos barn. När Bris idag för andra året i rad summerar vilka sökningar som ledde flest till barn- och ungdomssidorna på bris.se träder bilden fram av ett år präglat av ångest. Samtidigt syns ett trendbrott i frågor kopplade till mobbing i skolan. Bris uppmanar med anledning av resultaten vuxna att göra mer för att trygga och avlasta barn.”

– Bris arbete är livsviktigt och gör stor skillnad för barnen, än mer i denna oroliga tid. Vi hoppas att årets gåva, som ersätter andra gåvor till våra kunder, även kan inspirera fler att skänka till Bris arbete, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness.

 

Vill även ert företag hjälpa barnen via Bris finns mer information här:

https://www.bris.se/stod-bris/julgava-foretag/

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter