Chordate Medical väljer Greatness PR | Greatness PR

Chordate Medical väljer Greatness PR

Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR och Anders Weilandt, vd Chordate Medical.

Greatness PR välkomnar Chordate Medical AB som ny uppdragsgivare. Chordate är ett medicintekniskt bolag som under tio år har utvecklat och patenterat nya behandlingsmetoder mot kronisk nästäppa och kronisk migrän. Bolaget är noterat på Nordic Growth Market – SME.

– Chordate är ett intressant svenskt medtech-bolag med en tydlig internationell målbild att med deras unika medicinteknik hjälpa miljontals människor med hälsoproblem som vården inte kan hantera. Vi kommer främst arbeta med Chordates externa kommunikation och IR för att stötta bolagets resa mot kommersialisering på en global marknad, säger Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR.

– Vi har tagit in Greatness PR är att stärka vår kommunikation både mot befintliga och potentiella aktieägare, men också för att nå ut med information till alla människor som lider av kronisk rinit och kronisk migrän som kan dra nytta av vår behandling, säger Anders Weilandt, vd Chordate Medical.

– Det är mycket inspirerande att arbeta med ett bolag som handlar om att hjälpa människor med kroniska sjukdomar i hela världen, säger Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR.

Chordate Medical och Greatness PR har inlett samarbetet i februari 2021.

Greatness är en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Vi tror att all kommunikation ska vara tillgänglig och hållbar för att bygga starka varumärken och långsiktiga relationer.

Läs mer om Chordate Medical

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter