Daniel Ansund, ny digital marknadsförare på Greatness - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Daniel Ansund, ny digital marknadsförare på Greatness

Vad har du jobbat med innan du kom till Greatness?

Min arbetskarriär startade som kock och jobbade nästan i tio år inom branschen innan jag började arbeta på Volvo. 2020 gick jag tillbaka till skolan för att studera till e-commerce manager på IHM Business School. Utbildningen riktar sig främst mot mot e-handel och ger en grundlig kompetens inom all digital marknadsföring.

Vilka spetskompetenser tar du med till oss?

Jag utgår alltid från själva kundresan, hur kunder rör sig på nätet och vad kunder söker efter. Utöver detta gillar jag att göra analyser på digitala kampanjer och den digitala marknadsföringsprocessen. Genom analyserna går det att få bättre effekt på alla digitala insatser.

Vad var det som lockade med Greatness?

Variationen. Att göra mycket mer än att distribuera och optimera digitala kampanjer. Arbetsuppgifterna varierar stort från dag till dag, det är kul och stimulerande. Dessutom är kollegorna trevliga och jag uppskattar att vi har quiz och AW på fredagarna. Det är också bra att det finns gym här på kontoret på Convendum.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut?

Dagen startar ofta med att se över aktiva digitala kampanjer. Därefter diskuterar jag med projektledarna om det är några kampanjer som ska uppdateras. Jag tar fram annonser, redigerar bilder, klipper filmer och ser över hur allt ska kunna bli bättre för våra kunder.

Läs mer om vårt erbjudande för digitala kampanjer.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter