Full bebis ger lavineffekt på youtube - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Full bebis ger lavineffekt på youtube

Las Palmas

Skulle du ha missat trailern ”Baby trashes bar in Las Palmas” så ta en minut och kolla. Filmen som den gör reklam för heter Las Palmas  och visades på Göteborgs filmfestival i februari 2011. Trailern har blivit orsakat en lavin på youtube.com och visar filmaren Johannes Nyholms ettåriga dotter spela arrogant fylltratt på chartersemester. Väldigt roligt men man sätter skrattet i halsen. Kan man låta små barn spela fulla…

För Johannes Nyholm är detta en rejäl explosion för kännedomen om hans namn och verk. På grund av att filmen går under begreppet ”konst” blir den kritiserad men accepterad. Hade produkten varit blöjor, öl eller charterresor skulle klippet fått totalt motsatta effekter. Förmodligen kommer filmen Las Palmas att få fler tittare men det kommer även att bero på tillgången på filmen. Att det är en smart kampanj för Johannes Nyholm som filmare och konstnär är däremot utan tvekan.  Filmnyheterna gjorde en läsvärd intervju med Johannes om du vill lära känna honom bättre.

 

Greatness PR hjälper företag att skapa kännedom kring varumärket. Läs mer här eller hör av er till Magnus Sjöbäck på magnus.sjoback@greatness.se eller ring 010-209 40 10.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter