God jul och gott nytt 2024 önskar Greatness - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

God jul och gott nytt 2024 önskar Greatness

Med julen runt knuten vill vi på Greatness tacka kunder och samarbetspartners för ett gott samarbete. Varje jul skänker Greatness ett bidrag till välgörande ändamål, i år går bidraget till Reportrar utan gränser som arbetar för allas rätt till en fri och oberoende nyhetsförmedling.

– Tystade medier och falska nyheter är ett stort hot mot demokratin, speciellt i kristider. Tyvärr är trenden i många länder att stänga ner obekväma medier vilket Reportrar utan gränser arbetar emot, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness.

Greatness fortsätter även att under 2024, och för sjätte året i rad, stödja Expo, en ideell organisation som verkar för att försvara det demokratiska samhället mot rasistiskt och högerextremt inflytande.
– Vi arbetar även med Loza Foundation, som hjälper de fattigaste och mest utsatta i de fattigaste delarna av Europa. Jag uppmuntrar alla som inte redan stödjer Loza att läsa mer om deras verksamhet.

I en dyster omvärld önskar vi på Greatness PR att julen bringar er ljus i mörkret och en hoppfull start på 2024. Vi ser fram emot att fortsätta skapa effektfull kommunikation tillsammans med er under nästa år.

Läs mer om Reportrar utan gränsers viktiga arbete och bli yttrandefrihetsvän.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter