Göörgo kommunikatör sökes till PR byrå i Göteborg – start hösten 21 - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Göörgo kommunikatör sökes till PR byrå i Göteborg – start hösten 21

Tycker du om att skriva, driva olika projekt framåt, vara kreativ och arbeta både självständigt och i team? Vi söker nu dig som redan arbetat några år med kommunikation, gärna som konsult, och har god skriv- och projektledarvana. Greatness kunder finns främst inom b2b och vi arbetar nära våra uppdragsgivare för att nå deras målsättningar genom att producera och sprida nyheter, digitala kampanjer, debattartiklar, broschyrer, filmer med mer. För flera kunder är vi hela deras kommunikations- och marknadsavdelning.

Vi tror att du är strukturerad och initiativtagande. Du tycker om att arbeta självständigt och i grupp, och kan växla mellan olika uppdrag under dagen. Här kommer du att arbeta som projektledare tillsammans med en seniorkonsult och en digital marknadsförare, och ha ansvar för flertalet olika kunder inom lika många olika branscher – alla med unika behov.

Skrivandet är viktigt hos oss, därför ser vi att du redan har ett mycket bra hantverk. Du har god insikt i avsändare, mottagare och kanal, och vet hur resultat följs upp. Vi tror på att hela tiden utvecklas och lära av varandra.

Anställningen

Heltid på Greatness PR:s kontor på Avenyn i Göteborg eller cyberspace.

Startdatum efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 15 september, intervjuer görs löpande på Teams.

Maila din ansökan, cv och textprover till magnus.sjoback@greatness.se

OBS: Vi söker endast personer med konsultvana från kommunikationsbranschen och med ett bra hantverk att skriva. Referenser kommer att efterfrågas.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg