Greatness i uppdrag för Abesiktning – ny webb och position av varumärket - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Greatness i uppdrag för Abesiktning – ny webb och position av varumärket

Abesiktning, ett av Västsveriges mest erfarna företag inom bygg- och anläggningssektorn när det kommer till omgivningskontroll och omgivningspåverkan, väljer Greatness PR för att stärka sitt varumärke och expansion på svenska marknaden.

– Abesiktning är kända för hög kvalitet och pålitlighet när det gäller buller- och vibrationsmätningar, besiktnings- och kontrolltjänster, och vi är glada över att få hjälpa dem på deras tillväxtresa, säger Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR.

Abesiktning genomför riskanalys, mätningar och besiktningar åt byggherrar och entreprenörer i samband med markarbeten. Verksamheten grundades 1973 och har idag 15 medarbetare och huvudkontor i Göteborg. Företaget har varit verksamt i bransch i över 50 år och satsar nu på att stärka sin affär ytterligare. De ser därför ett behov av att förstärka sina insatser inom kommunikation och marknadsföring.

– Vi valde Greatness på grund av deras strategiska och operativa kompetens inom marknadsföring och PR, ett område som vi behöver utveckla för att kunna expandera, säger Johan Sund, vd för Abesiktning.

– Vi ser fram emot att arbeta tillsammans för att positionera Abesiktning som en ledande aktör i deras bransch, säger Magnus Sjöbäck.

Greatness inriktning är att ge kommunikativt stöd till små och medelstora företag inom business-to-business samt marknadsnoterade företag. Fokus är varumärkets helhet, oavsett vilken kanal som budskapet kommuniceras genom. Målet är att med kommunikationsinsatser bistå kunderna att öka konkurrenskraften och i förlängningen öka försäljningen.

– Att arbeta utifrån en enhetlig varumärkesgrund medför att företaget blir känt för rätt saker, vilket blir en stabil grund för tillväxt. Med varumärkesstrategin som bas ser vi till att kommunikationen utåt i företags egna kanaler är konsekventa och stärker varumärket ur alla perspektiv, säger Magnus Sjöbäck.

Samarbetet mellan Abesiktning och Greatness PR innefattar både strategiska och operativa insatser.

På bilden: Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR och Johan Sund, vd Abesiktning

Mer om Abesiktning: www.abesiktning.se

Läs mer om Greatness erbjudande.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter