Greatness önskar God Jul och Gott Nytt År! - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Greatness önskar God Jul och Gott Nytt År!

Ett nytt år står för dörren och vi på Greatness vill önska alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! År 2016 har varit ett otroligt spännande år, vi gick ihop med Sjöbäck PR och blev ett större Greatness – vilket firades med en ny grafisk profil och en helt ny webb.

Vi var som alltid i Almedalen för våra uppdragsgivares räkning, dessutom arrangerade vi midnattsseminariet TEDxAlmedalen för sjunde året i rad, Refugees Welcome Stockholm fick ta emot Greatness egna Almedalsstipendium för 2016. Vi fick nya uppdragsgivare såsom arkitektbyrån Kanozi, gasellföretaget Svenska Alarm, Cottonmade, Lärolika och anrika utbildningsföretaget FEI.

I julklapp får våra kunder varsitt gåvobrev med 50 skrivböcker och pennor som skickats till behövande barn via Unicef. Vi tycker att en av de viktigaste insatserna för att ett land ska utvecklas och ge en väg ur fattigdom är att erbjuda fler barn en grundutbildning. Tack vare den här julklappen kan vi, på vårt sätt, bidra till att fler barn får möjlighet att lära för livet.

När vi nu går mot 2017, med nya utmaningar och äventyr, vill vi tacka våra uppdragsgivare för ert förtroende under året som gått och med förhoppning om ett riktigt rafflande nytt år!

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter