Greatness PR önskar God Jul, årets julgåva har fokus på Ukraina - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Greatness PR önskar God Jul, årets julgåva har fokus på Ukraina

 

I år fördelas Greatness årliga bidrag till välgörenhets mellan Unicef och Läkare utan Gränser, som båda arbetar med hjälp och stöd till människor som drabbas av kriget i Ukraina.

– Det känns bra att kunna bidra till insatser för att hjälpa de som drabbas av konflikten, dessutom handlar hjälpen i hög grad om att försvara demokratiska värderingar, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness.

Greatness präglas av ett starkt omvärlds- och samhällsengagemang och bland uppdragsgivarna finns sedan länge Loza Foundation, som arbetar med hjälp till de fattigaste och mest utsatta i Nordmakedonien.

– Vi uppmuntrar alla som inte redan stödjer Loza att läsa mer om deras verksamhet. En gåva till dem värmer på mer än ett sätt, precis som vi hoppas att vår donation till Unicef och Läkare utan gränser ska göra.

Greatness fortsätter även att under 2023 stödja Expo, en ideell organisation som verkar för att försvara det demokratiska samhället mot rasistiskt och högerextremt inflytande.

– Behovet att bevara granskande, journalistiska principer och upprätthålla demokratiska värderingar har aldrig varit större. Greatness grundvärderingar utgår från allas lika värde och vi väljer därför att vara Bronsvän till Expo för femte året i rad, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness.

Nu önskar alla på Greatness PR er en varm, ljus och fin jul och allt gott inför det nya året. Vi ses igen 2023 och fortsätter skapa kommunikation som når fram och ger resultat.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter