Greatness PR välkomnar Anna Stenler som ny praktikant - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Greatness PR välkomnar Anna Stenler som ny praktikant

Greatness PR hälsar höstens praktikant Anna Stenler välkommen till kontoret i Göteborg. Anna har precis tagit kandidatexamen i medier, estetik och kulturellt entreprenörskap på Göteborgs universitet och nu avslutar hon sin studietid med tjugo veckors praktik hos Greatness PR.

Hej Anna Stenler, varför sökte du dig till Greatness PR?

– Jag har länge känt att jag är intresserad av att jobba inom PR. Greatness PR är en byrå som jobbar med många olika typer av kunder, vilket känns väldigt spännande. Det ska bli kul att testa på varierande arbetsuppgifter, lära mig om branschen och olika arbetssätt.

Vad har du för bakgrund?

– Innan jag läste min kandidat pluggade jag psykologi ett år. Jag är intresserad av kommunikation i olika typer av medier samt om konsumtionsbeteende och hur varumärken knyter an till sina konsumenter. Mitt examensarbete handlade faktiskt om just detta.

Vad hoppas du att få ut av din tid på Greatness PR?

– Min utbildning var väldigt teoretisk så därför ser jag fram emot att få se hur PR-arbetet faktiskt går till och att öka min praktiska kunskap. Ett annat mål jag har är att bli bättre på att skriva för olika kanaler och målgrupper.

Vad är dina planer efter examen?

– Jag har ett stort musikintresse och gillar att fotografera. Tillsammans med tre kompisar driver jag även ett konto på Instagram som tipsar om restauranger, kaféer och händelser i Göteborgsområdet.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg