Greatness välkomnar Emma Carlzon ny konsult: ”Hoppas tillföra mycket energi” - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Greatness välkomnar Emma Carlzon ny konsult: ”Hoppas tillföra mycket energi”

Med en fot i byråvärlden och en inhouse kliver nu Emma Carlzon in som kommunikationskonsult på Greatness. Utbildad strategisk kommunikatör och grafisk designer ser Emma fram emot att vara en lyhörd problemlösare för kunderna. 

Hej Emma, välkommen till Greatness! Berätta om din bakgrund.

– Jag har en kandidat i strategisk kommunikation och digitala medier från Lunds universitet, och studerade innan dess till grafisk designer i Melbourne, Australien. Jag kommer senast från Nordstan där jag arbetade som marknadskommunikatör, innan dess arbetade jag som varumärkesstrateg på Grebban, en designbyrå i Göteborg.  

Vad kan du bidra till Greatness och kunderna?

– Hur kunderna sammankopplar varumärket med den visuella identiteten. Jag är också van projektledare med mycket ansvar för att driva projekt framåt. På kontoret försöker jag tillföra energi, och tackar sällan nej till en AW! 

Vad lockade dig med Greatness?

– Jag uppskattar att jobba på byrå, här är alla inom samma skrå och vi kan tillsammans hjälpas åt och lära av varandra. Greatness känns som en plats där jag kommer utvecklas. Vi har samma syn på språket och skrivhantverket, jag längtar efter att få skriva mer. 

Vad gör dig till en bra konsult?  

– Jag är lyhörd och nyfiken. Men framför allt har jag en problemlösarhjärna, jag tycker det är roligt att arbeta fram den bästa lösningen på en utmaning.   

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg