Ioffice väljer Greatness - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Ioffice väljer Greatness

En av Sveriges snabbast växande kontorshotell- och coworkingkedjor, Ioffice, anlitar Greatness PR för kommunikationsstöd till sin expansiva etablering. Uppdraget består både av strategiskt och operativt arbete.

– Ioffice har unika drivkrafter och vi ser fram emot att göra dem synligare på marknaden och bidra med mervärden till deras verksamhet, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness PR.

Greatness är specialister på att ge kommunikativt stöd till små och medelstora företag inom business-to-business. Fokus är att se till varumärkets helhet, oavsett vilken kanal som budskapet kommuniceras genom. Målet är att med kommunikationsinsatser bistå kunderna att öka i konkurrenskraft.

– Vi omvandlar varumärkesstrategi till operativa aktiviteter i bolagens egna kanaler, på digitala plattformar, gentemot massmedier och andra externa intressenter samt internt inom verksamheten. På så vis blir varumärket tydligare, stabilare och starkare ur alla perspektiv, säger Magnus Sjöbäck.

Stockholmsbaserade Ioffice öppnade sitt första kontorshotell 2007 och har därefter öppnat ytterligare fem. De ser positivt på framtiden och har expansiva planer på fler etableringar. I syfte att stärka sin affär har Ioffice sett ett behov av att både förstärka och spetsa till sina insatser inom marknadsföring och kommunikation.

– Vi har en slimmad organisation och därför gillar vi att Greatness har en bred palett av både strategiska och operativa kompetenser inom de områden vi behöver, säger Homan Tehrani, vd och grundare av Ioffice.

– Det blir nu vår uppgift att plocka fram essensen och tillsammans med Ioffice bygga ett enhetligt varumärke som inte bara är starkt utan framför allt intressant för deras intressenter. Det blir både en utmaning och ett rent nöje att få vara med på denna resa, säger Magnus Sjöbäck.

Samarbetet mellan Ioffice och Greatness PR startar i oktober och innefattar ett avtal om löpande arbete på strategisk och operativ nivå.

https://ioffice.se/

Bild: Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR, och Homan Tehrani, vd Ioffice

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg