Konsult inom digital marknadsföring - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Konsult inom digital marknadsföring

Vi söker efter dig som är digital marknadsförare och antingen arbetar med B2B-kunder eller lockas av det. Kanske är du idag på en marknadsavdelning och vill växla upp genom att jobba med flera olika kunder och utmana din kompetens. Dagarna här är omväxlande med både rådgivning och praktiskt genomförande. För flera kunder är vi hela deras kommunikations- och marknadsavdelning.

Vi tror att du kan digital annonsering och är bekväm att sätta upp, mäta och utvärdera kampanjer på sociala medier och Google Ads. Google analytics är instrumentbrädan och vi använder data löpande för att utveckla det övergripande arbetet för våra kunder.

Har du dessutom erfarenhet av att skriva nyheter, pressmeddelanden och annan kommunikation, är strukturerad och drivs av att hjälpa kunderna att utvecklas… Då kommer du att trivas bra här.

Greatness vision är att göra våra kunders omvärld större, då kommer de få fler möjligheter att växa som företag. Våra kunder letar i första hand efter en strategisk partner och stöd i produktion, därför tror vi att du är en person som är nyfiken på flera kunskapsområden och gillar att bygga långsiktiga relationer. Vi har också flera kunder som är noterade på NASDAQ där vi arbetar med IR-kommunikation.

Som en del av Greatness PR får du ansvar att guida och stötta våra kunder samtidigt som du vässar dina specialistkunskaper. Här arbetar vi alltid i team, så du kommer få flera fantastiska kollegor att ha kul och utvecklas tillsammans med.

Du kommer att ha kontakt med kunder ur olika branscher med olika behov, och även om du inte är expert på allt är det viktigt att du motiveras av en omväxlande vardag.

Klicka här för att ta reda på mer om hur det är att jobba hos oss!

Anställningen

Heltid på Greatness PR i Göteborg eller cyberspace.

Startdatum efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 27 juni, intervjuer görs löpande på Teams. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Maila din ansökan, cv och textprover, eller om du har frågor om tjänsten, till magnus.sjoback@greatness.se

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg