Nordic Green Energy väljer Greatness PR - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Nordic Green Energy väljer Greatness PR

Med stor glädje välkomnar Greatness PR nu Nordic Green Energy som ny uppdragsgivare. Företaget grundades i Stockholm år 2000 och blev då Sveriges första elbolag att erbjuda 100 procent grön el. De är idag Nordens ledande leverantör av förnybara energilösningar från sol, vind och vatten.

– De har stor potential att fortsätta växa i sin bransch som ledande inom förnybar energi. De har en tydlig vision att vara en drivande kraft i arbetet för ett hållbart samhälle. Vi arbetar utifrån deras värderingar, här finns ett aktivt samhällsengagemang som vi ser fram emot att hjälpa sprida, säger Magnus Sjöbäck, vd för Greatness.

Greatness PR påbörjade samarbetet med att producera en varumärkesplattform och nödvändiga styrdokument.

– Målsättningen är att stärka vårt varumärke och få en röd tråd i all kommunikation. Greatness har erfarenhet av hållbarhetskommunikation och eftersom det är en stor del av vår verksamhet så vägde det tungt i urvalsprocessen, säger Hanna Radoncic, Marknads- och kommunikationschef hos Nordic Green Energy.

– Man kan ju säga att det ger massor av energi att arbeta med ett företag med affärsidén att göra det bättre för hela världen, säger Magnus Sjöbäck.

För ytterligare information
Magnus Sjöbäck, vd Greatness PR, magnus.sjoback@greatness.se, 070-445 15 99

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter