Ny medarbetare till Greatness PR i Göteborg, välkommen Fanny Edstam!

Ny medarbetare till Greatness PR i Göteborg, välkommen Fanny Edstam!

Hej Fanny Edstam och välkommen till Greatness PR. Du är journalist i grunden, berätta om dig själv och din bakgrund.

– Jag kommer senast från Bohusläningen där jag arbetat som kultur- och nöjesredaktör och webbredaktör i två år. Innan dess arbetade jag som nöjesredaktör på Göteborgs-Postens webb och jag har tidigare varit på Aftonbladet, GT/Expressen och en snabbis på Nyheter24.

– Innan jag började som journalist har jag arbetat mycket inom vård och omsorg. På fritiden tycker jag om att umgås med folk, gå på lokal och äta ute. Jag har även ett intresse för samhällsfrågor och politik. Samtidigt har jag en svaghet för dyra klänningar och skönhetsprodukter.

Varför ville du bli journalist?

– Jag tycker om att uttrycka mig på olika sätt, både genom tal och text. I skolan gillade jag retorik och att skriva. På så sätt är jag intresserad av hur man kan paketera olika typer av innehåll. I mitt arbete har jag alltid velat skapa nyfikenhet, engagemang och att väcka reaktioner.

– På senare tid har jag även fått ett större intresse för säljbiten. Jag har smygtittat en del på säljavdelningen på redaktionen och tyckt att deras arbete verkar både roligt, utmanande och något som jag skulle vara bra på.

Varför sökte du till Greatness PR?                                                   

– Jag har blivit mer och mer intresserad av PR och fick ett bra intryck av Greatness som verkligen verkar kunna sitt hantverk. Det är en mindre byrå som växer och just därför verkar det finnas gott utrymme att lära sig.

Hur känns det att gå från journalistyrket till en mer konsultroll?

– Det känns både nervöst och utmanande, säger Fanny Edstam.

Vilka erfarenheter tar du med dig?

– Den främsta erfarenheten jag tar med mig är vikten att skriva för läsaren och att innehållet ska vara tillgängligt. Oavsett om det är för allmänheten, potentiella kunder eller varumärkesbyggnad.

Vad ser du mest fram emot?

–Kundrelationer. Jag tycker det ska bli roligt att ha den kontakten, möta deras behov och leverera material så de blir nöjda. Jag är väldigt mån om att göra ett bra jobb som ny medarbetare på  Greatness PR.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg