11 december 2019

Greatness

Ny medarbetare till Greatness PR, välkommen Nadja Badkoubeh!

Nadja Badkoubeh, konsult digital marknadsföring

Hej Nadja Badkoubeh! Välkommen till Greatness PR som ny konsult inom digital marknadsföring. Vem är du?

– Jag har studerat företagsekonomi med inriktning marknadsföring och under studietiden har jag arbetat med både marknadsföring, projektledning och event.

– Jag brinner för digital marknadsföring och gillar att vara uppdaterad med de senaste trenderna inom branschen. På fritiden tycker jag om att laga mat, framförallt italienskt och persiskt.

Du har studerat ekonomi och marknadsföring, hur kom du in på det spåret?

– Intresset uppkom redan i gymnasiet då vi hade kurser i företagsekonomi och marknadsföring vilket jag tyckte var roligt. Jag gillar att vara kreativ och komma på idéer som kan lyfta ett varumärke. Jag tycker om att se goda resultat utifrån en idé och strategisk plan.

Varför sökte du till Greatness PR?

– Jag såg en annons på LinkedIn då jag haft ögonen öppna för nya möjligheter. Så jag läste på om Greatness och tyckte att det verkade som en spännande arbetsplats, framförallt då pr är ett nytt område för mig. Jag tror verkligen att pr och marknadsföring går hand i hand och att varumärken behöver båda delarna för att växa, säger Nadja Badkoubeh och fortsätter:

– Den här tjänsten är även en stor möjlighet för mig att utvecklas då jag har fått ett stort ansvar. Det ska bli roligt att tillämpa de kunskaper jag byggt upp och skapa bra resultat.

Vilka erfarenheter tar du med dig från tidigare arbeten?

– Delvis hur man hanterar och möter människor i olika situationer. Folk tolkar budskap på olika sätt så det gäller att kommunicera så alla förstår.

– Jag tar även med mig vikten av att hålla sig uppdaterad då branschen ständigt utvecklas, och jag tror man lär sig mycket av att vara social och öppen.

Vad ser du mest fram emot i din nya arbetsroll som digital marknadsförare?

– Att fortsätta utvecklas och bli mer insatt i relationen mellan pr och marknadsföring. Det ska bli roligt att arbeta med kunder från olika branscher och att vara med i arbetet från planering till utvärdering. Och såklart att lära känna mina nya kollegor, säger Nadja Badkoubeh.