Nystartade resetjänsten Destly siktar högt - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Nystartade resetjänsten Destly siktar högt

destly
Destly föddes i Jönköping. När de fyra vännerna Louise Brudö, David Brudö, Anders Wiredal och Chrille Peterson träffades på ett fik i staden så handlade diskussionen om resor. Att de alla gillar att upptäcka nya kulturer, länder och sevärdheter.

– Vi kunde alla skriva under på att det finns hur mycket som helst att uppleva och upptäcka runt om i världen. Och vi var lika eniga om att boendet är en jätteviktig del i att ha en bra resa, säger Louise Brudö.

Entreprenörsskolade som de alla är, handlade diskussionen inte bara om de bästa resupplevelserna. Det var mest obesvarade frågor och hur man kan lösa olika problem med att få en bra resa som flöt upp.

– Hur hittar man reseupplevelser som är värda att prioritera? Hur vet man att hotellet man ska bo på verkligen är bra och prisvärt? Det var ur våra funderingar som idén med Destly började ta form: att erbjuda förstklassiga reseupplevelser och hotellboenden till bra priser, säger Louise Brudö.

Tanken var att hjälpa de som febrilt söker runt på nätet efter de bästa reseerbjudandena och upplevelserna genom att samla det som är bra på ett ställe. När gruppen sedmera hittat en affärsmodell som bevisat sig vara mycket framgångsrik gick det fort till att realisera idén.

– Det var sommaren 2010 som vi bestämde oss för att köra igång och idag, sex månader senare, har vi fyra hjälpts åt att starta resetjänsten Destly som en medlemsklubb för exklusiva hotellboende och reseupplevelser, säger Louise Brudö, som idag är vd för företaget Destly.

Läs mer om Destly

http://www.destly.com
http://www.twitter.com/destly
http://www.facebook.com/pages/Destly/150182728354981
http://www.mynewsdesk.com/se/view/pressrelease/svenska-reseklubben-destly-foerst-ut-i-norden-utmanar-fransk-resejaette-572839

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg