Om Greatness PR - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm
Om Greatness PR

Strategi och kommunikation

Greatness är en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper stora och små verksamheter, entreprenörsföretag, börsnoterade bolag och ideella organisationer att nå ut med sina budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Vi tror att starka varumärken och långsiktiga relationer byggs genom att göra all kommunikation tillgänglig och hållbar.

Om Greatness PR

Greatness grundades 2006 och har sedan dess arbetat med för att lyfta det unika hos våra uppdragsgivare för att göra dem attraktiva. Missionen att utbilda och dela med oss av vår kunskap inom kommunikation till företag och organisationer. En värld som kan kommunicera är helt enkelt en bättre värld.

Med kontor i Stockholm och Göteborg arbetar vi med uppdragsgivare över hela Sverige. Vi är nio medarbetare med lång erfarenhet och olika kompetenser såsom journalistik, marknadsföring, politik och varumärkesarbete.

Greatness historia

2023: Digital marknadsföring växer kraftigt, Greatness övergår till abonnemangstjänst och lanserar ny webbplats med uppdaterad grafisk profil.

2019: Greatness växer och flyttar in i nya kontorslokaler hos Convendum mitt på Avenyn, Göteborg.

2016: Greatness arrangerar TEDxAlmedalen för sjunde gången. Temat är ”Power to the people – who are the people” och bland talarna syns Kajsa Lundborg, Daniel Boyacioglu och Javeria Rizvi Kabani.

2016: Greatness fyller tio år, går ihop med Sjöbäck PR och öppnar därmed kontor i Göteborg. Magnus Sjöbäck blir ny vd och ägare till företaget.

2014: Almedalsstipendiet instiftas med syfte att hjälpa underrepresenterade verksamheter göra sin röst hörd under Almedalsveckan. Greatness första stipendiat var mediehuset Fanzingo.

2010: Greatness arrangerar TEDxAlmedalen för första gången. Brit Stakson, Joakim Jardenberg och Viktor Brobacke är några av talarna.

2006: Greatness grundas av Cecilia Wassaether i Stockholm.

Från PA-byrå till strategisk kommunikationsbyrå i Göteborg och Stockholm

Greatness började som en public affairs-byrå i Stockholm, då främst med Almedalen som fokus. Här har Greatness hjälpt företag och organisationer som ICA, Unibet, Jernhusen, LSU, Gröna Studenter, 127 röster räknas, Polarbröd och många fler att lyfta sin röst på Sveriges största samhällsarena.

Det var också Greatness som först anordnade TedXAlmedalen och skapade DJ-battle för politikerna, som senare Dagens Media skrudade om.

TedX Almedalen
ICA i Almedalen
TedX Almedalen 2011
Föregående bild
Nästa bild

Idag är Greatness en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer med allt de behöver inom kommunikation – från public affairs och PR, till digital marknadsföring och SEO.

Främst arbetar vi med b2b med kunder inom många olika marknadssegment. Bland annat hjälper Greatness organisationer och företag som Scandinavian Enviro Systems, Nordlo, iCore, Chordate, Loza Foundation och Ioffice att öka kännedom, knyta an till sina målgrupper och skapa nya affärer.

Greatness PR är idag en kommunikationsbyrå i Göteborg och Stockholm med nio engagerade medarbetare.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Liggande

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Magnus-Sjoback-2019-Greatness-PR

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Edwin Eriksson Greatness pr

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se