15 mars 2021

Greatness

Senior PR-konsult sökes, Greatness PR växer och behöver bli fler

Senior PR-konsult sökes.

Är du en erfaren konsult inom kommunikation och har arbetat med B2B-kunder som anser dig vara ett pålitligt geni? Då kan detta vara ett jobb för dig. Greatness PR arbetar varumärkesbaserat och hjälper varje dag våra uppdragsgivare att nå målsättningar genom att producera och sprida nyheter, filmer, kampanjer, debattartiklar och så vidare. Vår vision är att öka våra kunders omvärld så de får fler möjligheter att göra affärer. För flera kunder är vi hela deras kommunikations- och marknadsavdelning.

Vi tror att du jobbat 10-15 år efter skolan, är strukturerad och strävsam till vardags och kanske lite, lite galen mellan raderna. Jobbar du här kommer du att växla mellan olika branscher och verksamheter med olika behov, just därför är förmågan att lyssna, ibland visa följsamhet och ibland ge råd som går på tvären, egenskaper som värderas högt. Du förstår kommunikation både utifrån avsändare, målgrupper och kanal, och du vet hur resultat ska följas upp för att göra förbättringar.

På Greatness PR arbetar vi alltid i team, så du kommer få flera fantastiska kollegor att ha kul och utvecklas tillsammans med.

Anställningen

Heltid på Greatness PR i Göteborg eller Stockholm.

Startdatum efter överenskommelse.

Sista ansökningsdag: 30 mars, intervjuer görs löpande på Teams.

Maila din ansökan, cv, textprover till magnus.sjoback@greatness.se

OBS: Vi söker endast erfarna personer med konsultvana från kommunikationsbranschen. Referenser kommer att efterfrågas.