Välkommen Anette Palle, ny seniorkonsult på Greatness PR! - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Välkommen Anette Palle, ny seniorkonsult på Greatness PR!

Hej Anette Palle, ny associerad seniorkonsult på Greatness PR. Vem är du?
– Jag är en person som jobbat jättelänge med kommunikation i olika roller och jag tycker fortfarande att det är fantastiskt roligt. Jag skulle vilja säga att detta intresse bottnar i ett stort intresse för människor. För mig handlar kommunikation väldigt mycket om att lyssna och förstå andra människors förutsättningar, önskemål och behov. Det har jag fått möjlighet att göra i såväl chefsroller som i rollen som konsult.

Kommunikationsområdet är stort, vad vill du helst jobba med om du får välja?
– Ja, under de många år jag jobbat har jag verkligen fått möjlighet att pröva på det mesta både strategiskt och operativt. Jag gillar att mixa strategi och produktion, det ger liv till det dagliga arbetet. Och om jag får välja så jobbar jag väldigt gärna med internkommunikation och gärna i förändringsprocesser och kriser. En del i detta är att stötta chefer i deras kommunikativa arbete och det tycker jag också är mycket stimulerande. Det som man gillar är ju också oftast det man är bra på och  jag tror och hoppas att det stämmer för mig i detta fall. Och det är här som jag hoppas kunna tillföra  kompetens på Greatness PR.  Men jag är redo att hjälpa till med vad som dyker upp i form av spännande kunder och uppdrag.

Du har en lång bakgrund inom kommunikation, vad har du egentligen gjort?
– Logistik och stadsutveckling är två röda trådar i min bakgrund. Jag har bland annat jobbat i internationella logistikföretag som kommunikationsansvarig och som kommunikationschef på stadsbyggnadskontoret i Göteborgs Stad. De senaste fyra åren har jag använt min tidigare erfarenhet till att som PR-konsult hjälpa kunder i olika branscher med deras olika kommunikationsutmaningar.

Vad är viktigt för dig på jobbet?
– Det är först och främst att ha roligt och det får jag genom intressanta arbetsuppgifter, trevliga kollegor och kunder. Människorna är av stor betydelse. Det är också jätteviktigt för mig att känna att jag bidrar till andras lycka och framgång, både internt och externt. Med detta på plats presterar jag som bäst.

Vad lockade med Greatness PR?
– Jag lockas av en byrå som inte är så stor, som ändå har kontor i både Stockholm och Göteborg, och som verkar ha samma grundvärderingar som jag står för.

 

Kom i kontakt med Anette Palle:
anette.palle@greatness.se

 

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg