Välkommen Anna Cinthio, ny kommunikationskonsult på Greatness PR! - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Välkommen Anna Cinthio, ny kommunikationskonsult på Greatness PR!

Hej Anna, vem är du?

– Jag är den ständigt skrivande, framåtdrivande och projektledande livsnjutaren. Med min kunskap och stora engagemang hjälper jag mina kunder med deras kommunikation. Jag tycker om att lära mig nya saker och är nyfiken, på väg framåt, men är även fokuserad på nuet.

Vad för slags kommunikation brinner du för – vad tycker du är roligast?

– Kommunikationsområdet är ett stort spektrum. Jag brinner för att kommunicera företags varumärken och identitet och fånga essensen i deras erbjudanden och deras kundnytta, att hitta deras varför och omsätta det till ett värdeskapande språk. Alla texter borde vara uppbyggda så, oavsett om det är börsintroduktioner eller produktbroschyrer man skapar. Det är viktigt att få läsaren att vilja fortsätta läsa, att få en text väldigt attraktiv men samtidigt väldigt informativ.

Berätta om din bakgrund vad har du arbetat med tidigare?

– Min bakgrund är lite rolig då jag som ung hade fått för mig att jag ville arbeta med internationell handel och trading, så jag studerade ryska och bodde och arbetade i Ryssland under några månader. Men hela tiden så har jag dragits till kommunikation, på vilken arbetsplats jag än har varit på. När jag sedan av en slump hamnade på en reklambyrå som produktionsledare så upptäckte jag att det var kommunikation som jag ville arbeta med. Jag startade sedan ett eget bolag då jag såg att det fanns ett behov bland små företag som behövde hjälp med sin kommunikation genom det skrivna ordet.

Vad är viktigt för dig på jobbet?

– Det är att få ta ansvar och att få ha helhetsgreppet över kundernas kommunikation och de budskap som kommuniceras. För mig är kundrelationerna viktiga, att få hjälpa dem att uppnå sina kommunikationsmål. Sammanhanget med kollegorna är också viktigt, att vi kan lära av varandra och hjälpas åt, att utvecklas och att få lära mig nya saker.

Varför valde du att börja arbeta på Greatness?

– Jag har inte aktivt sökt jobb de senaste åren, men såg platsannonsen om ”Charmig kommunikationskonsult sökes” och att man även kan få glädja sina kollegor med ett quiz ibland. Det väckte min nyfikenhet. När jag sedan fick höra om Greatness affärsidé så insåg jag att det här är en fantastisk möjlighet att få ingå i ett större sammanhang.

Vi på Greatness PR hälsar Anna varmt välkommen!

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg