Välkommen Hanna Brage, ny kommunikationskonsult på Greatness

Välkommen Hanna Brage, ny kommunikationskonsult på Greatness

Hej Hanna! Hur hittade du till Greatness?

Jag sökte mig till Greatness för att kunna fokusera på det jag tycker är roligast, att skriva Jag lockades också av att arbeta tillsammans i team och samarbeta för att skapa ett större värde för kunderna.

Vad har du gjort innan du kom till hit?

Närmast kommer jag från en tjänst som kommunikatör på grundskoleförvaltningen, Göteborgs Stad. Jag har erfarenhet av att planera, genomföra och följa upp strategiska och operativa kommunikationsinsatser inom många olika områden. De senaste åren har skrivande varit en stor del av min vardag. Jag har även varit redaktör för ett nyhetsbrev som gick ut till alla chefer i organisationen.

Vilka nya kompetenser tillför du?

Jag har arbetat mycket med intern kommunikation och att stödja mina uppdragsgivare i kommunikation vid snabbt uppkomna händelser och kriser. De här erfarenheterna hoppas jag kunna ha användning för.

Vad gör dig till en nyckelspelare i Greatness PR-laget?

Jag är driven och analytisk av mig. Jag har också erfarenhet av att förklara komplexa frågor på ett begripligt sätt. Eftersom jag under lång tid har arbetat med kommunikation på beställarsidan har jag med mig kundens perspektiv i min roll som konsult på Greatness.

Hur ser en bra dag på jobbet ut?

En bra dag på jobbet innehåller skratt och trevliga möten med kunder och kollegor. Gärna i kombination med att jag får vara kreativ och analytisk.

Vi på Greatness PR hälsar Hanna varmt välkommen!

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter