Välkommen John Andersson, ny praktikant på Greatness PR - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Välkommen John Andersson, ny praktikant på Greatness PR

John Andersson ny praktikant på Greatness PR

Med erfarenhet inom videoproduktion och grafisk design är John Andersson vårens nya praktikant på Greatness PR. John läser media- och kommunikationsprogrammet på Göteborgs Universitet och har dessutom mångårig erfarenhet av att driva ett eget produktionsbolag. Nu hoppas John kunna bidra med sin visuella kreativitet till Greatness kunder.  

Hej John, välkommen till Greatness! Berätta om din bakgrund. 

– Jag har ägnat många år åt att arbeta med film- och videoproduktion. Efter att ha varit frilansande egenföretagare bestämde jag mig tillsammans med fyra andra personer att starta ett filmproduktionsbolag, Vilding. Just nu håller jag på att utbilda mig inom media- och kommunikation och förväntas bli klar till sommaren.  

Vad lockade dig med Greatness? 

– Jag vill utvecklas i att arbeta med kommunikation ur ett större perspektiv, exempelvis hur företag och organisationer strategiskt kan arbeta med kommunikation för att uppnå långsiktiga målsättningar. 

Vad hoppas du kunna bidra med till Greatness under din praktikperiod? 

– Jag hoppas att mina visuella kunskaper inom rörligt material och bild ska komma till användning, både internt inom organisationen och externt till Greatness kunder.   

Är det mer du ser fram emot under kommande månader?  

– Att få möjlighet lära känna mina nya kollegor bättre. Hittills har jag bara fått positiva intryck från gruppen. Det är ett härligt gäng och alla har varit väldigt välkomnande. Jag ser fram emot att få arbeta mer tillsammans. 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter