Välkommen Miranda Duzmann, ny praktikant på Greatness PR!

Välkommen Miranda Duzmann, ny praktikant på Greatness PR!

Miranda Duzmann studerar just nu tredje året på statsvetarprogrammet med inriktning medie- och kommunikationsvetenskap på GU. I fem månader ska hon praktisera på Greatness PR.

Hej Miranda Duzmann, ny praktikant på Greatness PR! Vem är du?

– Jag är 21 år och ursprungligen från Stockholm. Där studerade jag musik och var med i musikgruppen Next Generation. Sedan flyttade jag till Falkenberg och i gymnasiet valde jag samhällsprogrammet i stället för musikprogrammet eftersom jag gillar politik och kommunikation. Efter jobb som receptionist började jag studera statsvetarprogrammet på Göteborgs universitet med inriktning medie- och kommunikationsvetenskap.

– Musiken har alltid varit i bakgrunden som en förklaring till att jag är öppen och social. Jag har ett stort intresse av att kommunicera och knyta an till nya människor.

Vad var det som lockade med Greatness PR?

– Det är en plats där jag får en möjlighet att se hur mina teoretiska kunskaper från utbildningen kan användas i praktiken samt att jag kan lära mig mer.

– Det blir mycket fokus inom det samhällsvetenskapliga när det gäller research på kunder. Finns det någon samhällsfråga de inte lyft som skulle kunna vara av intresse? Sedan ska det såklart bli väldigt roligt att arbeta med Almedalen.

Vad tar du med dig från utbildningen till jobbet på Greatness PR?

– Allt jag fått lära mig om hur man söker upp information, analyserar och producerar text på ett givande sätt.

– Jag hoppas att förstå vad jag lärt mig i utbildningen. Men också att se vad jag behöver och vill bli bättre på. Min förhoppning är att få en god uppfattning om vad det innebär att jobba som pr-konsult, säger Miranda Duzmann.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter