Välkommen till en strategisk PR-byrå | Greatness PR

Välkommen till en strategisk PR-byrå

Företag lämnar avtryck på många olika sätt. Det kan vara anställda, kunder, anhöriga, affärskontakter eller bara folk på stan som har en åsikt de gärna delar med sig av, framför allt om det är sensationellt eller negativt. Sammantaget skapar allt detta ett företags image, vilket också är orsaken till att Sjöbäck PR utgår från värdegrundade budskap.

– Värderingar fastnar och företag behöver vara medvetna om att allt som sägs påverkar deras position. De som förstår vikten av varumärkesstrategi kan också bli tydliga och bygga en medveten image hos viktiga målgrupper, säger Magnus Sjöbäck, vd för Sjöbäck PR, en strategisk PR-byrå i Göteborg.

Alla delar av ett företag kommunicerar. Görs detta utifrån tydliga värderingar blir det till värdefull PR som tillsammans bygger företagets image.

– Människor bildar sig alltid en uppfattning, det gäller även vad man tycker om varumärken. Nu är det nästan omöjligt att alla ska säga exakt likadant och det är inte nödvändigt. Men det går att få omgivningens tankar att vara mer i samma linje .

Tydlig kommunikation

När Sjöbäck PR börjar arbeta med ett nytt företag inleder de med att inventera varumärket och skapa ett praktiskt styrdokument, en kommunikationskarta. Utifrån den går det sedan att skapa tydlig kommunikation, oavsett kanal eller målgrupp.

– Varje företag är unikt och det behöver formuleras för att bli tydligt. Först då går det att skapa en röd tråd och kommunikation som omgivningen förstår.

De som behärskar kommunikationen blir tydligare som affärspartner, arbetsgivare, gentemot sina kunder och alla andra målgrupper när de själva förstår vilka budskap och värderingar de sänder ut.

– Många företag behöver hjälp med sin kommunikation. Det kan vara grundläggande behov såsom löpande webbtexter, pressmeddelanden, medierelationer och internkommunikation. Eller mer specifika behov som krishantering, medieträning, Almedalsveckan eller möten och mässor. Vi vill hjälpa alla företag att bli bra på kommunikation oavsett sammanhang, säger Magnus Sjöbäck, vd för Sjöbäck PR.

Sjöbäck PR är en strategisk PR-byrå hjälper företag och organisationer kommunicera tydligt och med en röd tråd.

Sjöbäck PR nyhetsrum

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter