Välkommen till Greatness Ebba Hultqvist, ny digital marknadsföringskonsult - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Välkommen till Greatness Ebba Hultqvist, ny digital marknadsföringskonsult

Berätta om dig själv 

– Jag kommer från början från Småland men flyttade till Göteborg för fyra år sedan för att studera. Jag har en examen i medie- och kommunikationsvetenskap från Göteborgs Universitet och har även fördjupat mig mer i digital marknadsföring genom olika extrakurser. Under studietiden jobbade jag med innehållskapande och marknadsföring för en klädbutik. Efter examen arbetade jag på ett produktionsbolag där jag ansvarade för den digitala marknadsföringen. 

Varför sökte du dig till Greatness? 

– Jag sökte mig till Greatness för att få möjligheten att arbeta varierat med olika typer av företag i olika branscher tillsammans i ett team där alla strävar mot ett gemensamt mål.  

Vilka spetskunskaper tar du med dig till Greatness? 

– Framför allt mina kunskaper inom digital marknadsföring och även grafisk design. Jag tror även jag kan tillföra en del kreativitet och nya idéer till kampanjsidan. 

Beskriv en bra dag på jobbet 

– En bra arbetsdag är fylld av spännande projekt där jag får möjlighet att vara kreativ och skapa kampanjer som ger våra kunder högsta möjliga värde.  

Vi önskar Ebba varmt välkommen till Greatness PR! 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler nyheter