Vi söker praktikant inom film & digital produktion - vår 2021 - Greatness PR

Vi söker praktikant inom film och digital produktion – vår 2021

Utbildar du dig inom film och digital produktion och vill arbeta med att skapa effektiva filmer för webb och sociala medier? Sök praktikplats på Greatness PR i Göteborg under våren 2021.

Greatness PR är en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper uppdragsgivare att nå ut med sina budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Vi tror att starka varumärken och långsiktiga relationer byggs genom att göra all kommunikation tillgänglig och hållbar.

Vi söker dig som är kreativ och gillar att genomföra nya idéer. Du kommer att praktisera på vårt kontor på Convendum, Avenyn. Dina främsta arbetsuppgifter är att hjälpa oss att producera nya filmer både internt och för våra kunder.

Förutom arbetet med film får du också möjlighet att ta del av det löpande arbetet på en PR-byrå, utveckla ditt skrivande och lära dig hur innehåll, oavsett i film eller text, hjälper företag och organisationer att föra ut sitt budskap och varumärke.

Greatness PR tar endast emot praktikanter inom ramen för en utbildning såsom YH eller universitetsstudier. Praktiken är på heltid och startdatum sker enligt överenskommelse.

Varmt välkommen att skicka din ansökan om praktikplats till magnus.sjoback@greatness.se.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg