Artiklar och case ledde till fler bokningar för Elit Ortopedi - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Artiklar och case ledde till fler bokningar för Elit Ortopedi

Elit Ortopedi är en privat läkarklinik i centrala Stockholm. För att öka kännedomen och få fler bokningar har Greatness producerat och optimerat innehåll på deras webbplats samt skrivit artiklar och case på patienter.

­– Antalet bokningar ökade markant i takt med insatserna. Greatness kommunikationsarbete har gjort att fler patienter hittar till oss, säger överläkare Dr Georg Ferm, vd, Elit Ortopedi.

Den privata kliniken Elit Ortopedi ägs och drivs av Georg Ferm, kirurg specialiserad på bio-ortopediska behandlingar och ortopedisk kirurgi. Klinikens erbjudande är att vara ett komplement till den allmänna vården, då många patienter behöver vård och behandlingar som inte erbjuds där. Majoriteten av patienterna är fysiskt högpresterande personer i eller över medelåldern som vill fortsätta leva ett aktivt liv, även många yngre, aktivt tävlande idrottare får hjälp av Elit Ortopedi.

– Det är idag ett ökande antal patienter som är beredda att investera i den egna hälsan, i stället för att vänta i en vårdkö. För att nå ut med vårt budskap behövde vi stärka vår digitala närvaro och berätta om hur vi kan hjälpa patienter till ett rörligt och smärtfritt liv.

Att ha relevant och sökbart, SEO-optimerat innehåll på webbplatsen är grundläggande för att öka kännedom och driva trafik. Greatness producerade beskrivande webbcopy för samtliga ortopediska besvär som Elit Ortopedi behandlar samt beskrivningar av de behandlingar som erbjuds.

– Det gav effekt direkt, många patienter som vill ha hjälp för sina besvär söker på nätet efter alternativ, då är det viktigt att de hittar oss.

Elit Ortopedi

Greatness har även producerat ett flertal artiklar för Elit Ortopedi. För artiklarna har Georg intervjuats och de publicerade texterna ger en tydlig bild av de behandlingar som erbjuds på kliniken.

– Vi har fått flera nya bokningar tack vare detta. Det är viktigt att få en bra och realistisk bild av vad man kan förvänta sig vid ett besök hos Elit Ortopedi, detta har Greatness förmedlat väl.

Även de berättelser från patienter som Greatness skrivit för Elit Ortopedi har lett till ökat intresse.

– Människor som har smärtor och besvär och söker efter alternativ till den allmänna vården vill självklart läsa om hur det gått för andra patienter. Eftersom vi har så nöjda patienter är det många som gärna berättar. Greatness har hjälpt oss att förmedla patienters berättelser, genom att beskriva deras väg från skador, besvär och uppgivenhet till ett smärtfritt och rörligt liv, säger dr Georg Ferm, överläkare och vd, Elit Ortopedi.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade case