Filmprojekt blev till återkommande intervjuserie för Rethink Capital - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Filmprojekt blev till återkommande intervjuserie för Rethink Capital

Det som började som ett engångsprojekt utvecklades till en löpande intervjuserie där investerarnätverket Rethink Capital bjuder in företag och experter till filmade videointervjuer. Greatness roll är att säkerställa en kostnads- och tidseffektiv produktion, vilket har bidragit till ett positivt avtryck hos Rethink Capitals investerare.

Rethink Capital är ett private equity-bolag som, tillsammans med ett nätverk av investerare, entreprenörer och företag, stöttar innovativa småbolag på den nordiska marknaden. För att effektivt kommunicera bolagets senaste investeringar och lyfta fram experter som kan ge råd, tips och inspiration, behövde de en plattform för att nå ut till medlemmarna.

Lösningen ”Rethink Dialog”

Tillsammans med Greatness PR lanserades Rethink Dialog – en intervjuserie med bolagets portföljbolag. Hittills har tre intervjuer genomförts, där Greatness har bidragit med:

  • Planering i nära samarbete med kunden: Greatness arbetar tätt ihop med Rethink Capital för att säkerställa att varje intervju är välplanerad och uppfyller målen.
  • Teknisk utrustning: Tillhandahållande av teknisk utrustning, inklusive kameror, stativ, belysning och ljudutrustning, för att garantera en professionell inspelning.
  • Inspelningsmiljö: Val av inspelningsmiljö som är både inbjudande och professionell, vilket skapar en förtroendeingivande atmosfär.
  • Klippning och redigering: Anpassning av inspelat material för både webb och sociala medier för att maximera engagemang och spridning.
  • Uppföljning och distribution: Distribution av det färdiga materialet till Rethink Capitals medlemmar.

Läs också: Fem steg till ett lyckat panelsamtal

Resultat

Arbetet har resulterat i 15-minuters videor exklusiva för Rethink Capitals medlemmar, samt kortare versioner för sociala medier. Dessa videor har hjälpt medlemmarna att få en djupare insikt i nya investeringar och expertråd, vilket har lett till ökat engagemang och förståelse för de olika portföljbolagen. Intervjuserien har också gett företagarna möjlighet att presentera sig själva och sina visioner, vilket stärkt relationen mellan investerare och entreprenörer.

Se en kortversion på Rethink Capitals Linkedinsida

Så kan Greatness hjälpa er

Målet framöver är att publicera fler videor för att ge medlemmarna löpande uppdateringar om vad som händer inom bolaget och en större förståelse för nya bolag som ansluter till Rethink Capital.

Om ditt företag också vill genomföra filmade intervjuer, eller använda rörligt material för att nå ut till era kunder, kontakta oss på Greatness så berättar vi mer.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler case