30 oktober 2019

Industriföretaget Nimo-KG lanserar ny lättnavigerad och modern sajt

Modern sajt

En ny modern sajt där potentiella kunder kan hitta rätt produkt oavsett vilken bransch de är verksamma i – det är resultatet efter att Greatness PR projektlett arbetet med Nimo-KG:s nya sajt.

Bakgrund

Nimo-KG är ett teknikföretag som konstruerar och tillverkar maskiner för intern produkthantering och är ett välkänt internationellt varumärke inom både tillverkningsindustrin och livsmedelsbranschen. Nimo-KG:s sajt har tidigare inte representerat den höga tekniska kompetens och företagets målsättning var att modernisera alla delar av sajten och göra det enklare för besökare för olika branscher att hitta rätt produkt.

Strategi och resultat

Greatness PR utvecklade tillsammans med webbyrån Tigerton en modern sajt som matchar Nimo-KGs verksamhet och med fokus på enkel och tydlig navigering för kunder från olika branscher.

Resultatet blev en modern sajt som genom rörligt material visar upp hur produkterna ser ut och fungerar i praktiken. Med hjälp av mer illustrationer får besökaren en enkel bild över hur produkterna ser ut och fungerar samtidigt som de olika sektionerna är lättöverskådliga och enkla att navigera i.

 

Gamla sajten

 

 

 

Nya sajten

 

Eftersom Nimo-KG har kunder från många olika branscher kan besökare navigera bland produkterna utifrån olika branscher.

Casereferens och tydlig call to action på samtliga branschsidor.

 

Vill ni också ha hjälp att modernisera er hemsida, kontakta oss på nummer 010-209 40 10 eller maila magnus.sjoback@greatness.se

Kom igång med er kommunikation

Ring 010 209 40 10, maila magnus.sjoback@greatness.se eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.