Succé för På spåret-quiz - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Succé för På spåret-quiz

Mer än 100 personer gästade Greatness PR på Göteborgskontoret Convendum när de bjöd in till ett underhållande På Spåret-quiz och AW, enkel och värdeskapande kommunikation när det är som roligast.

– Vilken härlig stämning det var och det märktes hur kul alla hade! Stort tack till alla som kom och gjorde quizet och AW:n både rolig och spännande, säger Peter Elvemo, kvällens quizmaster och tillika pr-konsult på Greatness PR.

Fredagen den 17 januari bjöd Greatness PR i samarbete med Convendum in till AW-quiz med tema På spåret. Över 100 gäster, både företag med kontor på Convendum och externa gäster, kom till kontoret på Avenyn i Göteborg för tävling, AW-mingel, dryck och tilltugg.

Med frågor om sport, nöje, Convendum som kontorshotell och Göteborg utmanades kunskapen hos gästerna. Quizmastern Peter Elvemo höll ihop det hela och guidade deltagarna genom olika resmål.

– Denna typ av arrangemang är ett utmärkt sätt för folk att nätverka och hitta nya kontakter inom olika typer av branscher. Quizet var både uppskattat och verkade lagom svårt, vilket såklart är jättekul, säger Peter Elvemo.

Ingen fick alla rätt, men ett lag stod som segrare: Quizter Pettersson. I laget fanns Rasa Golali, Kristoffer Nählstedt och Peter Runnestig från företagen Simpell och Snapbreak Games AB. Samtliga vinnare har kontor på Convendum. Vinnartrion Quizter Pettersson vann också fina priser, en årgångschampagne samt presentkort på Boulebar Rosenlund med lunch och boulespel för fyra personer.

Ytterligare ett pris delades ut, priset för skiljefrågan som gick till laget Adnavem där lagdeltagarna jobbar på företaget med samma namn. De vann varsin SF-biobiljett inklusive dryckes- och snacksmeny.

– Vi hoppas att alla hade trevligt, även de som inte vann. Vi ses snart igen!, säger Peter Elvemo.

Greatness PR genomför regelbundet olika typer av event och den 18 februari är nästa tillfälle. Då arrangeras ett frukostseminarium seminarium om pr och kommunikation på temat ”Kommunikation för tillverkande företag – varumärkesbyggnad och effektiva kampanjer i ett digitalt landskap”.

– Med enkla medel som AW-event, quiz eller frukostseminarium kan företag bygga värdefulla relationer och skapa kommunikation som når fram till unika målgrupper, säger Magnus Sjöbäck, vd på Greatness PR.

 

 

Greatness är en strategisk kommunikationsbyrå som hjälper företag och organisationer att nå ut med sina budskap till kunder, opinionsbildare och samhället i stort. Behöver ni hjälp, hör av er till magnus.sjoback@greatness.se eller ring 010-209 40 10

 

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström
070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck
070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson
073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Relaterade inlägg