9 filmade kundintervjuer på under två timmar när Jobmatch anordnade JM-dagen - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

9 filmade kundintervjuer på under två timmar när Jobmatch anordnade JM-dagen

JobMatch Talent

Varje år bjuder Jobmatch Sweden in kunder, partners och HR-medarbetare till en dag fylld med föredrag och workshops. På plats var Greatness och genomförde videointervjuer med flera av deltagarna, med syfte att få feedback på Jobmatch test- och rekryteringverktyg. Totalt genomfördes nio intervjuer på under två timmar, vilket blev till kostnadseffektiva kundcase för Jobmatch Sweden.    

Med kunder inom både offentlig och privat sektor bjuder Jobmatch årligen in till evenemanget Jobmatch-dagen. En mötesplats där kunder, partners och HR-medarbetare träffas och diskuterar frågor inom ledarskap- och rekryteringsområdet.  

Det var också ett tillfälle att genomföra videointervjuer med deltagarna som beskrev sina erfarenheter av att samarbeta med Jobmatch Talent. Målsättningen var att genomföra en kostnadseffektiv produktion med hög kvalitet.  

Läs också: Nå fler potentiella kunder och öka engagemang – Lyckas på Instagram del 1

Greatness hjälpte till med:  

– Planera och ta fram en utvald lista på intervjufrågor i syfte att lyfta fram kundens produkt och varumärke. 

– Teknisk utrustning i form av kameror, stativ, belysning och ljud som säkrade en högkvalitativ inspelning.  

– Val av miljö med inbjudande känsla, men där rörelser och ljud i bakgrunden inte tar uppmärksamhet från intervjupersonen.  

– Klippning och redigering där videomaterialet kompletterades med relevant grafik och även textades. 

– Idéer för distribution av det filmade materialet – för webb, sociala medier och kampanj.  

Projektet resulterade i totalt nio videointervjuer. Samtliga inspelningar skedde under de drygt två timmarna som Greatness närvarade på eventet, vilket bidrog till hög effekt med tidsmässiga och kostnadseffektiva fördelar. Extra roligt var de positiva gensvar som Jobmatch fick från de kunder och samarbetspartners som ställde upp på intervju, som för dem innebar synlighet och marknadsföring i Jobmatch kanaler.  

Se resultatet från en av filmerna här

Om Jobmatch Sweden 

JobMatch Sweden hjälper företag att rekrytera träffsäkert och utveckla medarbetare med hjälp av det certifierade, arbetspsykologiska testet JobMatch Talent. Testsystemet, som var först ut att bli certifierade enligt EU-standarden i Sverige, är specialiserat på arbetsprestation och har flera användningsområden inom arbetlivet, främst inom rekrytering.   

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler case