Lokal och nationell publicitet när Ioffice öppnade nytt kontor i Göteborg - Greatness | PR-byrå i Göteborg och Stockholm

Lokal och nationell publicitet när Ioffice öppnade nytt kontor i Göteborg

Ioffice

Det var en viktig milstolpe för kontorshotells- och coworkingkedjan, Ioffice, att utvidga verksamheten till Göteborg. Greatness PR fick i uppdrag att säkerställa exponering i media. Målet var att positionera Ioffice som en framträdande aktör i Göteborg och ett föredöme gällande moderna kontorsmiljöer.

Ioffice grundades 2007 och driver och utvecklar flexibla kontorslösningar till små och medelstora företag. Som en väletablerad coworking-aktör i Stockholm markerade Ioffices inträde i den anrika Navigationsskolan i Göteborg ett spännande steg, med möjligheten att omvandla byggnadens rika historia och arkitektoniska prakt till en unik arbetsplats för sina kunder.

Greatness valde att sätta strålkastarljuset på Navigationsskolans unika historia som en stark berättelse att dela med medier och allmänhet. Den här historien är inte bara exceptionell i sig, utan kan även kopplas till teman som hållbarhet, historisk bevaring och moderna arbetsmiljöer.

Läs också: 5 steg till ett lyckat pressevent

Resultatet: Lokal och nationell publicitet

Resultatet blev att Göteborgs-Posten, SVT och Fastighetsvärlden genomförde intervjuer med Ioffices vd, Homan Tehrani, direkt på plats. Dessa medieinslag gav Ioffice möjligheten att dela med sig av bolagets historia och vision till en bred publik.

Greatness arbete säkerställde inte bara att Ioffice fick önskad uppmärksamhet för sin Göteborgsetablering i Navigationsskolan, utan även att de blir förknippade som ett företag som vill förena modern arbetsmiljö med historiskt och arkitektoniskt värde.

Bild: Wikipedia samt faksimil SVT, GP & Fastighetsvärlden.

Söker ni hjälp att få lokal och nationell publicitet? Kontakta oss så hjälper vi er.

Ta kontakt

Boka en tid för ett introducerande möte i vår bokningskalender eller fyll i formuläret nedan så hör vi av oss.

Generella frågor

Fredrik Lagerström

070 649 68 55
fredrik.lagerstrom@greatness.se

Nya uppdrag

Magnus Sjöbäck

070 445 15 99
magnus.sjoback@greatness.se

Presskontakt

Edwin Eriksson

073 975 79 19
edwin.eriksson@greatness.se

Fler case